Zeg nou eens eerlijk, hoe vaak heeft u wel niet gedroomd van een prachtige inloopkast? Dat u zo vanuit uw slaapkamer uw inloopkast binnenwandelt en dat al uw kleding mooi overzichtelijk is uitgestald, en dat u er ook nog eens alle ruimte heeft om uzelf er gemakkelijk om te kleden. Zodat u geen uren meer hoeft na te denken over welke outfit u gaat dragen die dag, omdat u in één oogopslag kunt zien wat u in huis heeft. Klinkt heerlijk, toch?

Maar hoe pakt u dat aan, een inloopkast inrichten? U zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om er een paar kasten van IKEA in te zetten, die u snel heel gemakkelijk in elkaar zet. Hier en daar een plakje erbij en klaar is kees. Maar is het resultaat dan ook echt wat u voor ogen had? Heeft u dan eindelijk die inloopkast waar u al jaren van droomt? Grote kans dat het antwoord ‘nee’ is. Hoe komt u dan aan die droom inloopkast? Het antwoord is: elkekastopmaat.

Elkekastopmaat is een meubelbedrijf dat elk soort denkbare kast, speciaal voor u, op maat kan maken. Handig toch? Een van hun specialiteiten is inloopkasten. Zij kunnen dus voor u uw inloopkast op maat maken, zodat die inloopkast van uw dromen eindelijk binnen handbereik is.  Samen met u kijken ze naar de ruimte, wat er nodig is en welke wensen u nog meer heeft. Daarnaast lopen ze ook uw garderobe door, zodat er straks voor elke kledingstuk genoeg ruimte is om zo veilig en gemakkelijk mogelijk opgeborgen te worden. Ideaal toch?

Doe mij ook maar zo’n inloopkast op maat.