Soms is het tijd voor vernieuwing. Of je nu gaat verhuizen, de badkamer een opfrisbeurt wilt geven of je keuken indeling om wilt gooien. Aan inspiratie kom je vandaag de dag in ieder geval niet te kort. Tegenwoordig liggen de mogelijkheden voor het oprapen en zijn de combinaties oneindig. Er zijn af en toe van die trends die je bijblijven en tijdloos zijn. Trends die, hoe je het ook toepast, een hele persoonlijke feeling aan een ruimte geven. 

Beton ciré

Neem bijvoorbeeld beton ciré. Een begrip in onder andere keuken- en badkamer wereld die op elke interieurstijl kan worden toegepast. Een betonlook die rust uitstraalt en natuurlijk overkomt in een ruimte. Je kunt uw meubels, vloeren, trappen, wanden, werkbladen en douches en ermee bedekken. 

Uitgewassen beton

Bij uitgewassen beton wordt er beton gestort en vervolgens de bovenste laag verwijderd waardoor er een structuur van steentjes op de oppervlakte terecht komt. Dit zit voor een natuurlijk effect en zorgt voor grip. Wanneer je met je tuin aan de gang gaat, geeft beton een uitgesproken karakter aan uw parkeerplaats, oprit of terras. 

Marmer beton

Met marmer beton kun je veel kanten op. Dit is een mooi afgewerkte marmeren betonnen vloer met een glanzende uitstraling. U kunt combinaties maken tussen grondstoffen, cement kleuren en andere materialen. Deze vloer kun je zowel toepassen op bestaande als nieuwe betonvloeren. Ondanks dat de vloersoort chic oogt is deze sterk, krasbestendig en hebben geen naden waar bijvoorbeeld stof of vocht in kan gaan zitten. Ideaal dus voor je keuken of badkamer. 

Mocht u enthousiast zijn geworden van deze verschillende stijlen voor je huisinrichting die je helemaal naar je eigen hand kan zetten? Neem een kijkje op Betondecor. Zij weten u als geen ander te adviseren en te helpen bij het maken een passende, trendy en gebruiksvriendelijke keuze voor in uw woning.