Designtegels.be – Cementtegels

Mijn buurman heeft de afgelopen zomer zijn tuin helemaal verbouwd. Het was voorheen echt een oerwoud omdat de tuin totaal niet werd onderhouden. De vrouw van mijn buurman vond het hoog tijd dat er iets aan gedaan werd. Vorige week was de tuin helemaal klaar en heeft hij de mensen uit de buurt uitgenodigd om zijn nieuwe tuin feestelijk te openen. In samenwerking met Designtegels.be – Cementtegels heeft mijn buurman van zijn oude tuin echt een mooie nieuwe tuin gemaakt. Er is één aspect van zijn nieuwe tuin wat mij meteen aansprak. De vernieuwde veranda sprong er echt uit dankzij de mooie cementtegels, ook wel Portugese tegels genoemd.

In buitenlandse sferen

De achterwand van de veranda is namelijk bekleed met mooie design tegels. Hierdoor springt deze wand er echt uit. Het ziet er net uit alsof je in het buitenland brengt. De sfeer die Designtegels.be – Cementtegels met de tegels hebben weten te verwezenlijken is echt ongeëvenaard. Ik waande me tijdens de openingsborrel dan ook echt in Portugal of Spanje toen ik op de veranda stond.  De volgende dag ben ik eens gaan kijken op Designtegels.be – Cementtegels. De voorbeelden van projecten die dit bedrijf heeft gerealiseerd zijn echt prachtig. De motieven en de verschillende stijlen zijn schitterend. Als ik later een groot huis heb, ben ik zeker van plan om deze tegels in mijn woning terug te laten komen. Voor de geinteresseerden heb ik hieronder een aantal foto’s toegevoegd van de nieuwe tuin van mijn buurman.

thumbs_veranda thumbs_wp_000696 thumbs_wp_000697