De meest populaire vloeren van dit moment

Heb jij net een nieuw huis gekocht of ben je gewoon toe aan een nieuwe vloer? Lees dan dit artikel want de leukste en populairste vloeren van dit moment worden besproken.

Laminaat vloer

Een laminaat vloer is eigelijk niet een hele speciale vloer aangezien veel mensen laminaat in hun huis hebben. Toch was, en is dit nog steeds een super populaire vloer. Het is een redelijk goedkope vloer en kan ook nog best snel op echt hout lijken. Bij laminaat heb je keuze uit heel veel verschillende stijlen en vormen.

Een laminaat vloer is ideaal als je tijdelijk ergens gaat wonen of wilt doorsparen voor jouw droomvloer. Daarnaast is het ook een ideale vloer als je kinderen en huisdieren hebt.

Betonvloer

Persoonlijk is dit mijn favoriet. Dit is een vloer met een hele strakke en moderne uitstraling. Een betonvloer is vrijwel naadloos, wat het ook gelijk zo mooi maakt. Deze vloer is makkelijk schoon te maken en is ook een ideale vloer als de vloer intensief gebruikt wordt.

Met een betonvloer heb je ook veel keuze in wat voor vloer je wilt nemen. Het mooie aan deze vloer is dat je een unieke vloer creëert. Deze variatie heeft de vloer te danken aan de verschillende processen en componenten die je kan gebruiken. Zo zou je bijvoorbeeld kleurstoffen kunnen toevoegen om je betonvloer een rode (of een andere kleur) uitstraling te geven. Wil jij een vloer die tijdloos is? Neem dan eens een kijkje op www.lucon.be om de opties voor een betonvloer te bekijken.

Visgraatvloer

Dit is zonder twijfelen een van de hipste vloeren van het moment. Instagram en Pinterest staat vol met foto’s van een visgraatvloer. Dit zijn vaak houten vloeren en worden gelegd in de vorm van een visgraat. Deze vloer is tijdloos en geeft je huis een chique uiterlijk. Deze uitstraling is wel verbonden aan een redelijk hoge prijs maar is daarentegen wel verkrijgbaar in allerlei variaties.