Tegelmerken in de spotlight; Unicom Starker, Trendy schoonheid.

Unicom Starker

Unicom Starker tegels staat al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit van haar producten. De filosofie van de tegelgroep “Unicom Starker SRL” is gebaseerd op een dynamische business strategie gecombineerd met “Cutting Edge” technologisch onderzoek en een zeker gevoel voor schoonheid en stijl. Een succesvolle synergie die er internationaal toe heeft geleid dat dit merk bekend staat als trendsetter in de markt van de keramische tegels. Unicom Starker heeft haar focus constant gericht op nieuwe trends in het interieur en exterieur. Met de uitstekende technische prestaties hebben z ealtijd een up-to-date binnen en buiten assortiment voor alle soorten architecturen, commerciële of residentiele gebouwen. Alle tegels zijn verkrijgbaar bij Tegelmegashop.be.

 

Van de Unicom Starker buiten tegels (2thick) is de Quarzite collection het meest populair. Deze prachtige serie heeft een natuurlijke uitstraling die bij veel van onze klanten in de smaak valt. De hele Unicom Starker quarzite collectie is in zowel als buitentegel als binnentegel verkrijgbaar. Door deze buiten en binnen tegel te combineren haalt u uw tuin in huis en andersom! Andere tegelseries van Unicom Starker zijn o.a.; 2thick, Icon, Quarzite, Antica Roma, Inspired by Nature, Raw, Breccia, Kauri, Renaissance, Cere, Materiae, Sand Stone, Classica, Maxxi, Stonewave, Colours, Muse, Timeless, Apogee, Natural Slate, Tides, Design, Oak, Traces, Dordogne en Overall. De trend dat een tegel van binnen naar buiten ‘doorloopt’ is inmiddels ook in Belgie doorgezet, zeker bij woningen waarbij de woonkamer buiten overgaat in een terras (met overkapping), is dit erg populair. Diverse vloertegels zijn ook als terrastegels voordelig online bij Tegelmegashop.be verkrijgbaar!

 

Bent u geïnteresseerd in onze zeer scherpe (de laagste!), vraag direct online de laagste prijs van Tegelmegashop aan. Wij hebben een groot assortiment Unicom Starker tegels op voorraad liggen, maar niet alles. Voor u ons bezoekt met het doel om een specifieke tegel te bekijken, adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dan meteen nagaan of de door u gewenste tegel in de showroom aanwezig is.  Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een sample aanvragen, zodat u op uw gemak in onze showroom de tegel kunt bekijken.