Marmer vensterbanken op maat bij COMPOSIETvakman.be. 

COMPOSIETvakman.be: De online vensterbank specialist

Een vensterbank van marmer – op maat – bestelt u voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be: De online vensterbank specialist! Wij bieden een prachtige collectie van Bianco Carrara marmer – de meest bekende ‘wit marmer’. Gaat u voor een klassieke en luxe look, dan is Bianco Carrara (wit) marmer echt iets voor u! In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank met precisie & zorg op maat gezaagd, afgewerkt, gecontroleerd, verpakt & snel bij u thuis bezorgd. Uiteraard vertellen wij u graag wat meer over onze collectie marmer vensterbanken…

COMPOSIETvakman.be: De online vensterbank specialist

Stijlvol met een luxe accent.

Met een vensterbank van marmer kiest u voor een stijlvolle vensterbank die ‘luxe’ uitstraalt. Marmer is een prachtige natuursteen soort, waarbij de mooie aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten altijd zorgen voor een uniek product. Ideaal geschikt voor een prachtige vensterbank die zowel natuurlijk als stijlvol oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. 

De mogelijkheden van marmer zijn eindeloos. Alle marmer vensterbanken van COMPOSIETvakman.be betreffen Bianco Carrara Marmer, ook wel ‘wit marmer’ genoemd. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten afwerkingen van het oppervlak; Gepolijst (hoogglans) en gezoet (mat / satijnglans). 

Bianco Carrara is de meest bekende soort marmer. Met haar prachtige heldere witte basiskleur en (donker) grijze aderen die dwars over het oppervlakte lopen is Bianco Carrara marmer ideaal geschikt voor een grote diversiteit aan interieurstijlen. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; Een venstertablet van Bianco Carrara marmer past altijd. Daarnaast zorgt Bianco Carrara marmer altijd voor een stijlvolle en luxe uitstraling, gecombineerd met een elegante ’touch’. 

TIP: Wanneer u gericht op zoek bent naar een vensterbank van marmer adviseren wij om even een kijkje te nemen bij onze composiet vensterbanken, al is het maar voor de zekerheid!