Kronos; Voor een levensechte hardsteen look!

hardsteen

Ceramica Kronos tegels werd opgericht in 1980 in Fiorano Modenese, in het hart van Emilia – regio keramiek district van Italië. Het Kronos scala van vloertegels en wandtegels biedt mogelijkheden voor complete projecten en een breed scala aan oplossingen om aan state-of- the-art stilistische en functionele eisen te voldoen. De drive om continue te groeien heeft geleid tot een bedrijf dat haar beleid en visie focust op meer en meer innovatief onderzoek en sterke productdifferentiatie.

tegelmegashop

Prachtige keramische tegels met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, dat is de overeenkomst tussen de verschillende Kronos tegelseries, zoals de Blau Tech, Sete, Trellis, Cava Alborensis, Pietre Di Lugandis, Trendy, Cava Marmi, Sopraelevato Monolitico 2.0, Teknowood, Eta’ Della Pietra, Stardust, Vintage, Lithos, Terramara, Wood Side, North&Stone en Tomtech. De meest populaire Kronos tegel in België is toch echt met stip de Blautech serie. Deze prachtige tegelserie bestaat uit diverse kleurtinten van levensecht hardsteen. Met een groot aantal prints voorzien van prachtige structuren, tinten, nuances en accenten bent u verzekerd van een levendige vloer met echte natuursteen uitstraling. De Blautech is dan ook een van de beste hardsteenlook tegels die op dit moment verkrijgbaar zijn, leverbaar in 4 kleuren; donker, grijs, modder en peper. Met verschillende afwerkingen, en diverse (grote!) afmetingen vindt u altijd een hardsteen look tegel die past bij uw wensen!

 

Bent u geïnteresseerd in een specifieke tegel van dit italiaanse topmerk? Vraag dan online eenvoudig een offerte aan, voor de laagste prijs! En wilt u onze showroom bezoeken om een specifieke tegel te bekijken, dan adviseren wij u om eerst  contact met ons op te nemen. Dan weet u zeker dat deze er is, en zo niet kunnen we altijd een sample voor u aanvragen! Wat uw wensen ook zijn, altijd passende Vloertegels bij Tegelmegashop.be voor de beste prijs!