INOX balustrades bij INOXvakman.be; Type 1

INOX balustrades

Wij realiseren prachtige balustrades van INOX, zowel voor binnen als voor buiten, geheel op maat. Natuurlijk zijn de mogelijkheden enorm divers. Om u gericht van dienst te zijn hebben wij een 6 tal ‘stijlen’ op onze webshop gepresenteerd. Hierbij is de kans groot dat u een passende balustrade vindt die, in ieder geval qua look and feel, aansluit bij uw wensen en behoeften. INOX balustrade bij INOXvakman.be; Scherpe prijzen, topkwaliteit & altijd op maat. In een serie blogartikelen vertellen wij wat meer over deze modellen. Dit keer gaan we dieper in op TYPE 1, een prachtige en strakke balustrade van INOX en glaswerk, voor een moderne en strakke uitstraling.

INOXvakman

TYPE 1; glas & INOX

 

De TYPE 1 balustrade van INOX en glas is een prachtige balustrade voor een strakke en moderne look. De glazen platen worden in een mooi INOX profiel gemonteerd op de vloer of de trapboom. Boven op de glasplaat wordt de balustrade vervolgens prachtig afgewerkt met een INOX leuning, veelal geborsteld INOX. In het geval u deze balustrade binnen in uw woning of kantoor wilt plaatsen, adviseren wij INOX 304. Indien u de balustrade buiten wenst te plaatsen adviseren wij INOX 316. Beide varianten zijn mogelijk bij INOXvakman.be, qua prijs moet u rekening houden met het feit dat 316 altijd een stukje duurder is.

Wanneer u kiest voor TYPE 1 heeft u de mogelijkheid om zelf de lengte van de glasplaten te bepalen. De maximale lengte betreft 200 centimeter per glasplaat. Hoe groter de glasplaat hoe strakker de balustrade zal ogen.  Ook kunt u kiezen uit diverse soorten glas en leuningsoorten. Standaard hanteren wij glas 8,76 gehard en rondom geslepen met een ronde INOX leuning. Wij kunnen de balustrade op maat voor u vervaardigen en dit kan natuurlijk ook inclusief montage.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u direct online een offerte aanvragen. Met de ruwe maatvoering kunnen wij al een gerichte prijsindicatie afgeven. Is inmeten op locatie noodzakelijk voor het af kunnen geven van een vaste prijs, dan vertellen wij u dit meteen en ontvangt u ook een voorstel t.b.v. inmeten op locatie.