Een zwembadrenovatie was belangrijk voor ons versleten zwembad!

Bodyfit

Bodyfit

 

 

Het huis waar ik nu alweer een lange tijd in woon heb ik gekregen van mijn ouders. Mijn ouders zijn namelijk verhuisd naar het buitenland. Na enkele jaren wonen was het zwembad enorm verouderd en versleten. Natuurlijk wilde ik het zwembad dan ook laten opknappen. Simpelweg omdat ik vaak gebruik maak van het zwembad. Helaas waren vele aanbieders enorm duur als het ging om een zwembadrenovatie. Vandaar dat ik op aanraadde van een vriendin van mij contact op nam met het bedrijf bodyfit. Ik besloot telefonisch contact op te gaan nemen met bodyfit. Dan verkreeg ik namelijk gelijk de antwoorden op mijn vragen. Bij een mail duurt dat natuurlijk langer. Tijdens het belletje had ik een aantal vragen over de kosten. De kosten waren zo goedkoop dat ik onmiddellijk mijn ja woord gaf. Enkele dagen later kwam het personeel van bodyfit dan ook langs voor een zwembadrenovatie!Zwembadrenovatie

Mijn zwembad is prachtig hersteld!

Voor een goedkope prijs is mijn zwembad gerenoveerd. De renovatie heeft goed uitgepakt. Het zwembad is prachtig hersteld en lijkt net nieuw. Bodyfit heeft top werk verricht voor een zeer voordelige prijs. Dankzij bodyfit kan ik weer lekker zwemmen in een prachtig zwembad. De uitstraling van mijn achtertuin is dan ook zeker veranderd. Wil jij een zwembad renoveren? Doe dit dan bij bodyfit dan weet je zeker dat het goed gebeurt!Kwaliteit