Een eiken blad voor een (eetkamertafel)bankje.

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Met een ruime collectie vindt u bij ons altijd een blad dat bij uw wensen – en beoogde toepassing – past. Met een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze eiken bladen en ditmaal gaan wij dieper in op een van de meest populaire ‘toepassingen’ van onze eiken bladen op dit moment: Een eiken blad voor een (eetkamertafel)bankje – vaak in 1 lijn met een eiken tafelblad – voor een prachtig bankje, eventueel in combinatie met stalen bankpootjes!

Trendy: Een eiken ‘bankblad’.

Een eiken bankblad / blad voor een bank(je) bestelt u voordelig online bij EIKENvakman.nl,. Een eiken bankje, zeker voor binnen in combinatie met een mooie eiken eettafel aan 1 zijde, is tegenwoordig enorm populair. Met een gerichte collectie eiken bladen vindt u bij ons natuurlijk ook een perfect blad voor uw nieuwe eiken bankje. Uiteraard kunt u al onze ‘standaard’ eiken bladen op millimeter niveau op maat bestellen – in een breedte van 40 – 120 cm en lengte van 40 – 350 cm -, ideaal dus ook voor een bankblad op maat. Daarnaast voeren wij een gerichte collectie ‘eiken bankbladen’ die u direct online kunt bestellen voor in de meest gebruikte bankblad breedte, 40 cm en in diverse lengtestaffels. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd een eiken bank(blad) dat past bij uw wensen. Wilt u ook meteen een mooie set stalen bankpoten (mee)bestellen, deze bieden wij ook aan.

LET OP: Omdat het bestellen van een eiken tafelblad in combinatie met een eiken ‘bankblad’ in 1 lijn erg populair is, bieden wij praktisch alle eiken tafelbladen ook in ‘blad variant’ aan, voor uw bankje dus. Mocht u hier vragen over hebben, zijn wij u graag van dienst! Altijd een eikenhouten blad op maat bij EIKENvakman.nl: De online eikenhout specialist!