Verwacht van Different Doors zeer bijzondere houten garagepoorten

Wat een verschillen!
Wat een verschillen!

Ben jij ook geïnteresseerd in bijzondere architectuur, die ook nog eens verrassend is? Kijk dan eens op de website Different Doors – Houten garagepoorten, waaraan ik besloten heb enkele woorden te wijden. Dit bedrijf heeft mijn ouders onlangs namelijk geholpen aan bijzonder mooie garagedeuren waar ik echt van onder de indruk was.

Architectuur die het dagelijkse doet schitteren

78.1
Vooruitgang vanjewelste!

Bij mij zit ’t concept van architectuur ‘m namelijk helemaal niet alleen in de standaard uitingsvormen die je hiervan misschien verwacht. Natuurlijk, er gaat voor mij niets boven de grillige vormen van de Sagrada Familia of het modernistische en kubistische lijnenspel dat zich vormt in het Guggenheim te Bilbao, om maar enkele voorbeelden te noemen van architectuur die de toeschouwer echt weet te verbazen en weet te pákken. Architectuur zit ‘m in dit soort opvallende dingen, maar zeker ook in het meer dagelijkse (gebruik) dat toch weet te schitteren door die speciale ‘look’ die eraan is gegeven. Ziehier bijvoorbeeld wat de firma Different Doors met haar houten garagepoorten voor het huis heeft betekend, er heeft een complete metamorfose plaatsgevonden. Bovendien heeft het een enorm effect gehad op het woongenot van mijn beide ouders en ook dat moeten we niet vergeten natuurlijk.

14

Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanraden. Ze werken met de mooiste materialen en daar hoort het echt ouderwets, kwalitatief goede hout natuurlijk ook bij. Vakmanschap gecombineerd met kennis van jaren voorheen zorgt dan ook voor keer op keer een top resultaat in deuren en poorten!