Op zoek naar een exclusieve schoorsteen? Kijk eens op ExclusieveSchoorstenen.nl

Je hebt als gezin gespaard en willen graag het een en ander gaan verbouwen aan jullie huis. De bedoeling is om op zolder te beginnen aan een nieuwe dakkapel. Maar je vrouw is van mening als dat gaat gebeuren, dan ook helemaal bovenaan beginnen. Dat betekent dat de schoorsteen, als eerste goed onder handen moet worden genomen. Via vrienden hebben jullie te horen gekregen dat het bedrijf ExclusieveSchoorstenen.nl uitstekend werk levert.

ExclusieveSchoorstenen.nl de duurzaamste oplossing die er is

Jij en je vrouw hebben de mooie schoorsteen bekeken van jullie vrienden. Het ziet er heel goed uit. Zij vertelden op hun beurt dat dit niet met echte stenen is gemaakt maar van kunsthars steenstrips. Dat was je niet eens opgevallen want van een afstand kun je het niet eens onderscheiden wat echte stenen zijn en wat kunsthars is. Je vrienden hadden gebruik gemaakt van een fysieke kleur waaier die bestond uit meer dan tweeduizend RAL kleuren.

Wat zijn RAL kleuren

Om zo goed als mogelijk de juiste steenstrips te hebben die overeenkomen met de daadwerkelijke kleur stenen die in je huis zitten wordt er gebruikt gemaakt van RAL kleuren dat betekent Europees matching systeem en werd begin jaren negentig in Duitsland ontwikkeld. Een specifieke kleur begint altijd met het woordje RAL gevolgd door vier cijfers. Weet je niet honderd procent zeker welke kleur de stenen hebben dan kun je dit overlaten aan ExclusieveSchoorstenen.nl. Zij gaan zeer vakkundig te werk.

Is er nog een andere optie dan je oude schoorsteen slopen

Je ziet het niet zitten dat je oude schoorsteen gesloopt wordt. Hij heeft alleen een lekkage, dan hoeft het niet zo nodig dat er meteen een nieuwe geplaatst wordt. Ook dit is mogelijk dan wordt het door ExclusieveSchoorstenen.nl een overzetschoorsteen geplaatst. Overzetschoorsteen het woord zegt het al, over de oude wordt een nieuwe schoorsteen geplaatst. Dan is meteen de lekkage opgelost en dan nog heb je de keuze of de uitstraling precies hetzelfde blijft of dat je voor een andere look kiest.

Maak je eigen ontwerp voor je schoorsteenkap

Als je voor een andere look kiest qua steenstrips waarom maak je dan niet je eigen ontwerp die als schoorsteenkap gaat fungeren? Dat is zeer uniek en dat maakt het helemaal af, want zeg nu eens eerlijk iedereen is toch trots op zijn of haar eigen huis, dan helemaal de puntjes op de i zetten met een prachtig juweeltje als kap! Ben je niet zo creatief, geen probleem. Er zijn keuzes genoeg als het gaat om schoorsteenkappen. Kies je voor een klassieke uitvoering of juist modern? Ook over het soort materiaal ligt helemaal in je eigen handen. Of het nu gaat om roestvrij staal, koper of messing, ExclusieveSchoorstenen.nl heeft het beste materiaal in handen. Alles is custom made en wordt met heel veel passie en plezier in elkaar gezet. Je vrienden hebben in dit geval gelijk gehad dit is de beste en de makkelijkste en duurzaamste beslissing die jullie ooit hebben gemaakt!