carre_12_2

Uw partner voor de realisatie van uw veranda: Alibow. U houdt ervan om uw vrije momenten buiten door te brengen maar het weer laat dit niet altijd toe? Dan dient u zeker en vast de bouw van een veranda te overwegen. Op die manier kunt u het “buitengevoel” behouden maar hebt u toch bescherming tegen de weersomstandigheden. De verandaspecialist kan u hierbij van dienst zijn.

Uw eigen maatwerk veranda

Als verandaspecialist kunnen wij u helpen om uw eigen maatwerk veranda te hebben. Van het opmaken van de plannen tot de afwerking van de veranda staan wij garant voor een optimale en kwaliteitsvolle service door ervaren vakmensen. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring en werken met de beste materialen en technieken. U bepaalt hoe uw veranda er moet uitzien en wij zorgen voor de rest. U hebt bij ons de keuze uit verschillende stijlen en materialen zodat de veranda perfect binnen uw bestaande woningstijl kan geïntegreerd worden en volledig naar uw wens en persoonlijke smaak kan afgewerkt worden.

carre_12_1
Contacteert u ons voor een vrijblijvende offerte op maat of voor een afspraak. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen laten kennis maken met ons uitgebreide aanbod.

logo-alibow (1)