Bestel nieuwe verstelbare poten via meubelpootjes.be

Als je op de bank ploft en je zit opeens scheef, dan is er waarschijnlijk een meubelpoot afgebroken. Het is dan tijd voor een nieuwe bank. Maar dat hoeft natuurlijk niet, want je kunt immers net zo goed het meubelpootje vervangen. Dat is wel zo goedkoop en makkelijk te regelen via meubelpootjes.be. Je kunt je bank zo makkelijk weer voorzien van 1 nieuwe meubelpoot. Kun je de juiste poot niet vinden, dan kun je ook gewoon alle vier de oude verwijderen en vervangen door 4 nieuwe meubelpootjes. Heb je een hoekbank met meer dan vier meubelpoten, dan kun je uiteraard gewoon meer dan 4 bestellen. Het kan ook zijn dat er niks met je meubelpootje aan de hand is. Maar misschien vind je de meubelpoten te kort of te lang. Dat kan een smet zijn op je interieur. Als je je meubel toch beter in je interieur wilt laten passen, dan kun je er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld verstelbare poten te kopen voor je bank. Je kunt de bank met deze verstelbare poten dan bijvoorbeeld hoger of lager boven de grond zetten. Verstelbare poten zijn uiteraard erg handig. Dankzij de speling die je hebt in hoogte, kun je ook experimenteren met de hoogte. Als de default hoogte te laag is, dan kun je de bank verhogen door de verstelbare poten aan de te passen. Ben je op en duur helemaal klaar met hoe hoog of laat de bank staat, dan maken de verstelbare poten het mogelijk om de bank te verhogen of te verlagen. Uiteraard hebben verstelbare poten hun eigen maten en eigen marges. Je zult dus niet met alle verstelbare pootjes dezelfde hoogtes kunnen bereiken. Daar komt bij dat verstelbare poten ook een startpunt hebben. Dus als de marge tussen de 10 en 15 cm ligt, dan is 10 cm dus wel het minimum. De verstelbare pootjes kunnen in dat geval niet lager dan 10 centimeter. De hoogte kan dus dan niet boven de 15 cm uitkomen. Dat is allemaal vrij logisch natuurlijk en dus is het belangrijk om in ieder geval een idee te hebben hoe hoog of laag je je jouw meubel wilt. Dat geldt ook voor tafels. Bij tafels of bureaus is het eigenlijk nog belangrijker. Als je daar niet goed onder past of als de tafel te laag is waardoor je krom gebogen komt te zitten, dan is het goed om gewoon de tafelpoten te vervangen door verstelbare poten. Dus zowel voor banken/stoelen als tafels, kun je terecht bij meubelpootjes.be als je op zoek bent naar verstelbare poten. 

Koop de verstelbare meubelpoten online via de website

Het mooie van verstelbare meubelpoten is dat je niet per se naar de winkel hoeft. Meubels wil je uitproberen en in het echt zien, maar men kijkt bij zulke zoektochten zelden met aandacht naar de meubelpoten. Het is dan ook fijn dat je dit soort noodzakelijke items makkelijk online kunt bestellen via de winkelwagen van meubelpootjes.be. 

Bekijk het assortiment online

Als je op zoek bent naar inzicht in het assortiment hoef je alleen maar even naar de site te gaan. Je ziet hier meteen wat je kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Metalen pootjes
  • Kunststof pootjes
  • Houten pootjes